De Color Run – Utrecht

color-run-utrecht-2013-header

Op 14 december 2012 riep ik via NaDeLunch mensen op om te stemmen op Nederland als de volgende locatie voor de Color Run. Amper een halfjaar later (augustus 2013) liep ik mee met de Color Run in Utrecht! Vijf kilometer rennen, of in mijn geval meer lopen, en om de kilometer krijg je een poederachtige kleurstof (groen, roze, oranje, rood) over je heen gegooid.

color-run-utrecht-2013-start

Je kunt in mijn ‘About‘ meer lezen over mijn marathon aspiraties (ik kan niet rennen, dat zegt al genoeg). Dus toen ik samen met mijn vriendinnen aan de start stond kreeg ik het toch een beetje benauwd. Maar ik had me niet druk hoeven maken, bij de Color Run draait alles erom dat je lol hebt. Of je nu rennend, kruipend of rollend over de finishlijn komt. Iedere vorm van beweging is goed en dat is de insteek van de Color Run. Rennen wordt op die manier écht leuk!

color-run-utrecht-2013-selfie

Dit jaar was de Color Run ook weer in Nederland te vinden, en in 2015 zijn ze van plan om terug te komen naar Nederland. Je kunt hun Facebook pagina in de gaten houden voor meer informatie. Ik zeg doen!

‘In touch’ blijven met mijn blogs & persoonlijke updates? Ik vind het altijd leuk om nieuwe followers te ontmoeten en even terug te gluren :) :