DIY: geverfde brandblusser als eyecatcher

blog-brandblusser-header-3

Een tof DIY project van mijn lieve boyfriend in deze blog! Een paar weken geleden kwam hij trots thuis met niet één maar twéé brandblussers. Weliswaar niet meer helemaal geschikt om brandjes mee te blussen (de datum was al bijna verlopen) maar wel perfect voor zijn idee.

Hij had namelijk een website gevonden waarop gerestylde brandblussers werden verkocht, alleen dan voor veel meer geld. En aangezien hij vrij handig is besloot hij het dus zelf te doen.
Allereerst heeft hij de brandblusser helemaal wit gespoten zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien. De brandblusser is gespoten met graffiti verf van Montana, echt een aanrader als je op zoek bent naar mooie, matte verf!

blog-brandblusser-design-2

Daarna werd de Engelse vlag opgezocht, een paar verhoudingen berekend, een heleboel tape erbij gepakt en werd de brandblusser helemaal ingetaped. Allereerst werd het grote rode kruis in het midden gespoten, daarna de blauwe vlakken, en toen nog een keer het smalle rode kruis. Let wel op dat je iedere keer alles goed intaped, anders kun je weer opnieuw gaan spuiten. (Zo vonden we al vrij snel uit…)

blog-brandblusser-design-3

Het eindresultaat is wat ons betreft erg geslaagd. De brandblusser staat nu naast mijn televisiekastje in de woonkamer te pronken :)