Goede voornemens voor 2015 op Blue Monday

goede-voornemens-videnda-blog-header-2

Vandaag is het Blue Monday. Deze dag schijnt behalve de meest depressieve dag van het jaar, ook de dag te zijn waarop al je goede voornemens zijn gesneuveld. Dat is positief nieuws voor mij want ik was eerlijk gezegd nog niet eens begonnen aan mijn goede voornemens…

Op de een of andere manier zijn de eerste drie weken van januari helemaal aan me voorbij geglipt en ben ik alleen maar bezig geweest om van hot naar her te rennen. Van Utrecht, naar Amsterdam naar Rotterdam en weer terug naar het Zuiden. Allemaal heel leuk maar wel vermoeiend. En goede voornemens schieten er dan al gemakkelijk bij in.

Maar in de spirit van beter te laat dan nooit, hier komen mijn goede voornemens van 2015:

1. Regelmatig blijven sporten
Deze zal vast en zeker bij ongeveer 80% van de mensen op het lijstje staan. Gelukkig heb ik in 2014 al een aardige basis gelegd door drie keer per week te sporten. In 2015 wil ik dit graag doorzetten! Toegeven, de afgelopen maand is het er een beetje bij ingeschoten maar dit jaar ga ik een dag in de week zwemmen met mijn lieve mamma en vanaf april ook een dag in de week sporten met een vriendin. Ik hoef mezelf dus nog maar één keer extra te motiveren om van de bank af te komen. Als de dagen zich weer gaan lengen hoop ik dat dit weer een stuk gemakkelijker wordt!

2. Reizen
Deze staat ook as always op mijn lijstje. Reizen! Voor 2015 heb ik al een aantal trips op de planning staan. Ik kom net terug van een kleine citytrip binnen Nederland (hierover later meer ;) ), in februari gaat de reis naar Londen, en in mei hopelijk richting Malaga. Daarnaast moet de zomervakantie nog geboekt worden en zou ik ook nog graag met vriendinnen op citytrip gaan. Of misschien wel gewoon alleen, lijkt me ook leuk. De vorige keer is dat namelijk ook best wel goed bevallen! Ik kan niet wachten totdat ik weer voet zet in een ander land/continent/wat dan ook.

3. Regelmatig bloggen
Dit is een tricky voornemen. Zoals je wellicht hebt gemerkt heb ik hier de afgelopen 3 weken behoorlijk in gefaald. Maar vanaf vandaag ga ik weer mijn best doen om 3 of ten minste 2 keer per week te bloggen. Ik heb nog zoveel inspiratie voor leuke blogs, en nog zoveel leuke dingen op de planning staan die voor nog meer inspiratie zorgen… Een gebrek aan onderwerpen zal dus niet 1,2,3 het probleem zijn. Tijd daarvoor vrij maken met een fulltime job, familie en vrienden en nog andere ‘verplichtingen’ wel. Maar ik ga zeer zeker mijn best doen!

4. Ontdekken wat ik echt leuk vind en waar ik in de toekomst heen wil gaan
Oké, deze klinkt waarschijnlijk nogal vaag en heel breed georiënteerd maar dat is ook de bedoeling. Ik merk om me heen dat veel leeftijdsgenoten hier ook mee ‘worstelen’. Want wat willen we nu echt in de toekomst? Welke richting willen we op met ons werk? Wil ik wel in deze stad blijven wonen? Nieuwe mensen leren kennen? Nieuwe hobby’s of misschien talenten ontdekken? Juist nu we op deze leeftijd een beetje beginnen te ‘settelen’ begin je je af te vragen wat er nog meer in het verschiet ligt. Anyways, in 2015 hoop ik dat voor mezelf wat duidelijker te krijgen :) Of misschien blijf ik dit gevoel ook wel de rest van mijn leven houden. We zullen zien…

Hebben jullie ook nog goede voornemens? Of zijn ze al gesneuveld?