Jamie Oliver’s Diner in Londen review

blog-videnda-jamie-olivers-londen-review2

Afgelopen weekend was ik met mijn vriend in Londen. Net als vorig jaar kon een bezoek aan Jamie Oliver’s Diner niet ontbreken. Midden in het centrum, bij Picadilly Circus, ligt dit burgerrestaurant van Jamie Oliver. Verwacht hier geen vette hamburgers, of slappe frietjes in een kartonnen pakje; à la Jamie Oliver is hier alles lekker vers en voor een hele schappelijke prijs!

blog-videnda-jamie-olivers-londen-review

Een compleet overzicht van de menukaart kun je op de website van Jamie Oliver’s Diner bekijken, klik dan hier.

Twee voorbeelden van hamburger gerechten die ze er serveren zijn:
Chicken burger: gegrilde kip met russische dressing, tomaat, augurk en sla
Happy cow veggie burger: een burger van gepureerde soyabonen, kikkererwten, boterbonen en pintobonen. Ook hier weer met russische dressing, tomaat, augurk en sla. (Aanrader!!)

Er zijn ook nog klassieke gerechten te bestellen als je geen zin hebt in een hamburger, zoals schnitzel of spareribs. Maar ook salades staan op de kaart. Voor ieder wat wils dus!
Vul je hamburger aan met crunchy frietjes of nog een extra salade (ze worden al geserveerd met een kleine salade erbij) en je buikje is rond.

Helemaal vergeten om zelf een foto te maken :/, dus even op internet gezocht zodat jullie toch een idee krijgen:
jamie-olivers-diner-videnda-pinterest

Prijs
De prijs valt ook echt reuze mee voor Londen begrippen. En al helemaal als je je bedenkt dat je toch maar mooi zit te eten in een restaurant van een wereldberoemde chefkok! Leuk dus als je een keer bij een ‘bekende naam’ wilt eten maar niet te veel geld kwijt wilt zijn.
Voor een hamburger betaal je ongeveer 10 a 14 euro, en voor een bijgerecht zoals frietjes 4 euro. De ‘klassieke’ gerechten zijn 10 a 25 euro. Iets duurder dus, maar daar krijg je ook echt een overvol bord voor.

Op de website staat dat het een popup! restaurant is maar voor zover ik weet zit het er nu toch al 2 jaar. Maar mocht het toch verdwenen zijn, in de buurt liggen ook nog twee andere Jamie Oliver’s restaurants (Italiaans). Leuk om een keertje uit te proberen en dan kun je toch maar mooi thuis vertellen dat je bij Jamie Oliver hebt gegeten ;)

Bron: Hamburger foto

2 comments

 1. Rianne says:

  Ja leuk! Toen ik in Londen was wilden we ook bij Jamie’s Italian gaan eten, maar dat zat helaas elke avond helemaal vol :(

  • Lisa, Videnda says:

   Zit inderdaad heel erg snel vol! Bij Jamie’s Diner zijn we nog wel eens zonder reservering binnengekomen.
   Italiaan zou ik inderdaad al een paar dagen vantevoren boeken als dat mogelijk is!

Comments are closed.